Cautare

336 de rezultate pentru "hamza sergiu" (6.56 secunde)
Pentru Colegiul 3 pentru Camera Deputatilor mai candideaza membrul PSD Cornel Hamza, in Colegiul 4, actualul senator Viorel Stefan, iar in Colegiul 5, vicepresedintele PSD, Dan Nica.
Iorgu Dascalu, Ionel Daniel Butunoiu, Cornel Hamza, Viorel Stefan, Dan Nica, Florin Paslaru, Lucretia Rosca, Bogdan Liviu Ciuca si Aurel Nechita.
La Camera Deputatilor, candidatii sunt Iorgu Dascalu, Daniel Butunoi, Banel Hamza, Viorel Stefan, Dan Nica, Florin Paslaru, Lucretia Rosca, Bogdan Ciuca si Aurel Nechita.
Picos Irina-Maria Cosma Paul Pocora Anca Maria Danaila Dan Hamza Daiana Antohe C.Florin Mihai Matei Gh. Nicoleta Opricescu Gh.
Compania azera SOCAR intentioneaza sa livreze direct tiei si gaze naturale pe piata romaneasca pentru a evita intermediarii si va folosi piata autohtona pentru a se extinde pe pietele din Europa, a declarat ieri reprezentantul firmei in Romania, Hamza Karimov.
Pecanha - Achim, Manasse, Neag, Guilherme - Mustivar, Hoban - Boudjemaa, Grozav, Ad. Cristea - Hamza; Rezerve: Valincius, Naziri, Cristescu, Grecu, Romario, Teixeira.
Achim, Geraldo, Benga, Guilherme - Hoban (min.46 - Camara), Mustivar - Boudjemaa (min.57 - Priso), Teixeira, Grozav - Hamza (min.58 - Dore) Pe banca:
Ros-albastrii au inceput cu Keseru pe banca si Chipciu in atac, in locul sau, iar de partea cealalta nu au lipsit Moti si Hamza.
21 noiembrie: Dragneo, acum se razbuna toate ezitarile tale, tot baletul un pas inainte si doi pasi inapoi, amanarile de genul nu acum, sa mai asteptam, sa mai vedem!
7 decembrie la 10:54: Am trait s-o aud si pe asta: majestatea sa defuncta, regele Mihai. O proasta de la A3 a spus aberatia asta de trei ori in doua minute.
7 decembrie la 10:54: Am trait s-o aud si pe asta: majestatea sa defuncta, regele Mihai. O proasta de la A3 a spus aberatia asta de trei ori in doua minute.
- 16 decembrie la 22:32: Un bou la A3: un interviu al meu cu printul Nicolae. In jurnalism lucrurile stau exact pe dos:
Primii bani au fost Dimitrie Ghizdavat, Hamza si Barbul Craiovescu (1 aprilie 1492). Ultimii doi bani ai Craiovei au fost banul Bulucea si banul Solomon.
Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, conservatorul Sergiu Andon, sustine ca legea privind declaratiile de avere este confuza si trebuie modificata astfel incat sa fie eliminate neclaritatile pe care le contine.
Intr-un comunicat al Grupului de Investigatii Politice, Ciuvica face publica o nota informativa completata in 2001 de Sergiu Medar, actualul consilier pe probleme de securitate nationala al lui Basescu.
Berceanu a folosit drept exemple pentru judetul Dolj situatia de la spitalul judetean unde in Consiliul de Administratie, au fost numiti 12 liberali fara ca acest lucru sa fi fost discutat in consiliul aliantei si numirea lui Sergiu Dragancea in fruntea sucursalei judetene a Agentiei de Plati.
Dupa aproape trei ore de discutii, ministrul Justitiei s-a ridicat si a anuntat ca se retrage pentru ca nu ii sunt luate in calcul argumentele si sugestiile, dar a fost intors din drum de catre presedintele Comisiei Juridice, conservatorul Sergiu Andon, care si-a cerut scuze si i-a promis un buchet de flori.
Deputatul Sergiu Andon, avocatul lui Dan Voiculescu, a depus ieri la CNSAS cererea de recuzare a lui Mircea Dinescu, in care ii reproseaza acestuia lipsa de constiinciozitate, lipsa de onoare si lipsa de impartialitate.
"Sa-i dam Cezarului, ce-i al Cezarului!" "Cui ii e frica de Monica Macovei?" Deputatul conservator Sergiu Andon, presedinte al Comisiei juridice, a declarat la dezbateri ca uneori ii este frica de ministrul Justitiei, Monica Macovei, pentru ca aceasta este "o paracioasa", care "pa-raste tara si institutiile statului la Bruxelles".
El a refuzat sa se prezinte la audierile din comisie, iar avocatul lui, Sergiu Andon, a anuntat ca, odata ajuns dosarul clientului sau in instanta, va ridica o exceptie de neconstitutionalitate cu privire la comisia speciala.
google-analytics.com